Sundby Pc
Helt enkelt....
Betingelser
Sundby Pc fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med tab af data ved computerindlevering. Sørg derfor altid for at tage sikkerhedskopi af alle dine dokumenter, billeder og øvrig data. Sundby Pc kan efter aftale tage sikkerhedskopi mod betaling.
Defekter, brud på computer og computerdele, systemfejl, programfejl m.m. som opstår under gennemgang eller reperation, kan Sundby Pc ikke drages til ansvar for. Indlevering af udstyr er til enhver tid på kundens eget ansvar!
Ved køb af varer hos Sundby Pc er du omfattet af købelovens bestemmelser.
Computere og udstyr der har været til gennemsyn eller reperation hos Sundby Pc er blevet gennemtestet flere gange og kan afprøves af kunden inden udlevering. Herefter kan Sundby Pc ikke drages til ansvar for problemer der opstår efterfølgende. Problemer som ikke er nævnt under indlevering, bliver kun udbedret mod ekstrabetaling jf. Sundby Pc's listepriser.
Som udgangspunkt dækker din reklamationsret kun de fysiske komponenter på den vare, som du har købt. Hvis det i tilfælde af produktreklamation af computere viser sig at være et problem forårsaget af kunden selv, programmer, virus eller andet softwarerelateret, kræves betaling for udbedring af problem, samt evt. kørselsgodtgørelse ved levering til kundens adresse.
Hos Sundby Pc gør vi meget ud af, at kunden bliver vejledt meget præcist i forhold til indkøb af nyt udstyr. Det er meget vigtigt for Sundby Pc, at vi finder et produkt som matcher kundens behov og økonomi, og vi bruger gerne den tid, der er nødvendig. Af samme grund kan vi ikke tilbyde nogen former for returret efter afsluttet handel. I enkelte tilfælde vil en vareombytning være mulig, hvis produktet ikke er taget i brug, og stadig befinder sig uåbnet i originalemballage. Dette er kun muligt i særtilfælde, og hvor den vare der ombyttes til enten koster det samme eller mere.
Varer som specielt er bestilt hjem til kunden kan ikke ombyttes eller returneres.


Med venlig hilsen

                                        Sundby Pc

 
Sundby Pc v/Morten Thomassen  -  Sundtoften 69  -  4800 Nykøbing Falster  -  Tel.: 52 907 907
CVR.: 35354565  -  Kontonr.: 4386-4386196923